Serviceabonnementen

Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden wij voordelige serviceabonnementen aan, van onderhoud tot volledige servicepakketten. Bij volledige servicepakketten verhelpen wij storingen zelfs helemaal gratis!*

* Mits de storing zich bevindt binnen de mantel van de cv-ketel.

KENNISMAKINGSACTIE: Plan je eerste onderhoud in voor slechts € 69,- incl. BTW.

Serviceabonnement voor optimaal comfort

Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van onderhoud en service aan uw cv-ketel, warmwaterapparatuur, airco en meer. Als professionele installateurs adviseren wij jaarlijks onderhoud. Zo functioneert uw apparatuur altijd goed! U kunt kiezen uit 3 verschillende serviceabonnementen:

Abel&co Onderhoud

Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en u betaalt alleen de eventuele materiaalkosten.

Abel&co Service Plus

Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en verhelpen mogelijke storingen. Ook hier betaalt u alleen de eventuele materiaalkosten.

Abel&co All in

Kiest u voor het All in abonnement? Dan verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen we mogelijke storingen, maar de materiaalkosten zijn ook voor ons. U betaalt dus niets!

Stap 1 van 3

  • Bekijk hier de details en prijzen van de verschillende onderhoud- en servicepakketten.

Advies voor ieder toestel

Wij geven u graag advies over de verschillende serviceabonnementen. In principe komen apparaten van alle merken in aanmerking voor de Onderhoud- en Service Plus abonnementen. Het All in abonnement geldt alleen voor bepaalde toestellen. Wilt u meer informatie over het geschikte abonnement voor uw toestel en het maandbedrag? Neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies