Duurzame energie

Duurzame energie

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis of op het bedrijf energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen? Wij helpen u graag verder! Doublet Service en Onderhoud staat voor duurzaamheid in de regio van Goor, Markelo, Lochem en omstreken (binnen 30 km vanaf Goor).

Zonnepanelen

Er zijn diverse mogelijkheden om duurzame energie op te kunnen wekken. Welke mogelijkheid het beste bij u past is afhankelijk van uw situatie en natuurlijk uw persoonlijke wensen en behoeften. Wie zonne-energie wil benutten kan ervoor kiezen om zonnepanelen in te zetten. Daarmee wekt u uw eigen duurzame stroom op en bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Kiezen voor zonnepanelen is een investering die zich snel weer terugverdiend.

Wij leveren de modernste zonnepanelen en systemen. Bij Doublet Service en Onderhoud kiest u voor kwalitatieve zonnepanelen, die zelfs tegen extreem weer bestand zijn. Bovendien installeren wij de zonnepanelen op elke gewenste plek, of dat nu op platte of schuine daken is; zelfs installaties in tuinen en weilanden behoren tot de mogelijkheden!

Dankzij de nieuwste technieken krijgt u direct inzicht in de hoeveelheid opgewekte energie en de besparingen. Zo weet u precies wat u over de periode weer terugverdiend heeft!

Zonneboilersystemen

En het verwarmen van water? Daarvoor kunt u weer een zonneboiler gebruiken, zodat u bespaart op de verwarmingskosten van het water. Zeker voor grotere huishoudens bieden zonneboilersystemen een mooie duurzame energieoplossing.

Warmtepompen

Ook energie uit aardwarmte en de lucht vormt een belangrijke duurzame bron, waarmee u flink kunt besparen. Met een warmtepomp bespaart u op termijn aanzienlijk in de energiekosten. Geniet in de winter van warmte en comfort, terwijl u het systeem in de zomer juist weer gebruikt om uw pand of woning aangenaam te koelen.

Doublet Service en Onderhoud biedt diverse warmtepompsystemen. Onze lucht-water warmtepompen worden buiten geplaatst en benutten de energie uit de buitenlucht om water binnen op te warmen. De water-water warmtepompen gebruiken de energie uit aardwarmte om binnen te verwarmen.

Gaat een volledig warmtepompsysteem u nog te ver? Dan is een hybride systeem een interessante optie voor u. Hierbij koppelen we de warmtepomp aan uw bestaande cv-installatie.

Doublet Service en Onderhoud & Duurzame energie

Naast bovengenoemde installaties bieden wij nog diverse andere duurzame energieoplossingen. Zo kunnen wij diverse systemen voor u combineren om de grootste besparingen op te leveren. Ook het inregelen van uw cv-installatie kan al een aanzienlijke verlaging van uw energiekosten opleveren. Daarnaast installeren wij ook vuilfilters in oude cv-installaties, zodat deze langer meegaan en een hoger rendement opleveren. En wat dacht u van infrarood panelen voor de (bij)verwarming van uw ruimtes?

Meer over duurzame installaties en oplossingen?

Wilt u meer weten over onze duurzame installaties en oplossingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies