Cv-ketels

Cv-ketels

Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig, is deze toe aan vervanging of heeft u last van een vervelende storing? Doublet Service en Onderhoud verzorgt zowel het onderhoud, nieuwe installaties als hulp bij storingen. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel snel optimaal presteert, zodat u geniet van comfortabele warmte. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel eenmalig onderhoud als diverse serviceabonnementen. En wat dacht u van de gunstige mogelijkheid om een cv-ketel te huren?

IMG_201911061 small

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wilt u dit bedrag liever niet in één keer uitgeven? Dan kunt u bij ons voordelig een cv-ketel huren. U huurt al een cv-ketel vanaf €21,71 incl. BTW per maand! Dat bedrag is inclusief service bij storingen, periodiek onderhoud en materiaal.

Het huren van een cv-ketel is niet alleen voordelig. U bent direct voor een lange periode verzekerd van volledig wooncomfort. Bij een eventuele storing zorgen wij voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten! Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten én voorrijkosten zijn bij het lage termijnbedrag inbegrepen.

Onderhoud en abonnementen

Is het hoog tijd voor de nodige onderhoud aan uw cv-ketel? Doublet Service en Onderhoud biedt diverse mogelijkheden om uw cv-ketel in optimale conditie te houden. Zo bieden wij verschillende voordelige serviceabonnementen aan. Liever geen abonnement? Ook voor eenmalig onderhoud staan wij voor u klaar!

Storingen

Heeft uw cv-ketel een onverwachte storing? Doublet Service en Onderhoud zorgt ervoor dat u er snel weer warm bij zit! Bekijk op onze storingen pagina wat u zelf kunt doen en neem contact met ons op voor een afspraak.

Cv-ketel installaties en onderhoud bij Doublet Service en Onderhoud

De installatie en het onderhoud aan uw cv-ketel is optimaal verzorgd dankzij Doublet Service en Onderhoud. Onze monteurs gaan altijd goed voorbereid op pad: zij kunnen overweg met elk merk cv-ketel en beschikken over de juiste materialen om u snel van dienst te zijn. Met goed gevulde servicekoffers en vriendelijke service zorgen zij ervoor dat u direct de juiste hulp krijgt.

Meer informatie over cv-ketels?

Meer weten over de mogelijkheden rondom cv-ketels bij Doublet Service en Onderhoud? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies