Ventilatie

Ventilatie

Kies voor een aangenaam binnenklimaat en een gezonde woon- en werkomgeving. Onze ventilatie oplossingen zorgen voor prettige leefomstandigheden in uw pand of woning. Bij Doublet Service en Onderhoud vindt u diverse ventilatiesystemen, van traditionele mechanische ventilatie tot moderne Warmteterugwinning ventilatie (WTW ventilatie) systemen.

WTW Ventilatie: zo werkt het

WTW ventilatie staat voor Warmteterugwinning ventilatie. Met WTW ventilatie wordt de ruimte geventileerd zodat er frisse lucht binnenkomt. Zoals de naam al weggeeft wordt de warmte tegelijkertijd hergebruikt om de ruimte op temperatuur te houden. Het systeem voert vervuilde lucht af en haalt schone lucht terug naar binnen. Daarbij filtert de WTW installatie de schone lucht en warmt deze op met behulp van de afgevoerde lucht. Bacteriƫn, fijnstofdeeltjes en andere verontreinigers worden uit de lucht gefilterd en afgevoerd. Het resultaat: een ruimte met een schoon klimaat, zonder koude luchtstromen of afkoeling.

Ventilatie bij Doublet Service en Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor diverse ventilatiesystemen en ventilatie units, van ventilatie met behulp van CO2 sensoren, ventilatie met luchtvochtigheid sensoren tot traditionele systemen met schakelaars. Ook balansventilatie, ofwel WTW ventilatie kan voor uw pand of woning erg interessant zijn en vormt een duurzame oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd welke mogelijkheid het beste past bij uw situatie? We geven graag een passend advies! Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies