Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Op zoek naar een betrouwbare installateur voor loodgieterswerk? Doublet Service en Onderhoud biedt diverse installaties aan op het gebied van gas, water en riolering. Daarnaast verzorgen wij ook de renovatie en plaatsing van uw sanitair.

HLF_0513_web

Gasinstallaties

Zijn de gasleidingen aan vervanging toe, of bent u op zoek naar een deskundige installateur die een nieuw gastoestel kan plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen diverse gasinstallaties in de wijde omgeving van Lochem, Laren, Diepenheim en Goor.

Waterinstallaties

Toegang tot fris en schoon drinkwater is zeer belangrijk. Onze waterinstallaties zorgen ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van warm en koud water in alle vertrekken van uw pand of woning. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om waterontharders te installeren. Dankzij waterontharders heeft u minder last van verkalking in uw badkamer en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Riolering

Van het ontwerpen en aansluiten van volledige rioleringssystemen tot de reparatie en het onderhoud van uw riolering: Doublet Service en Onderhoud staat voor u klaar! Ook voor hemelwaterafvoeren bieden wij de beste oplossingen.

Sanitair

Heeft uw toilet of badkamer een opknapbeurt nodig, wilt u nieuwe badkamermeubels laten plaatsen of is een grootschalige renovatie nodig? Wij verzorgen de installatie voor u! Op sanitair gebied plaatsen wij al uw badkamermeubels en installeren we de gewenste accessoires. Bij grote renovaties werken we graag samen met goede leveranciers, de beste showrooms en betrouwbare samenwerkingspartners. Zo zijn wij altijd in staat om de badkamer volledig naar uw wens in te richten.

Sanitair

Zinkwerk

Ook voor zinkwerk kunt u bij ons terecht. Doublet Service en Onderhoud verzorgt zowel de aanleg, het onderhoud en herstel van uw zinkwerk en dakgoten. Daarnaast maken we uw dakgoten graag bladvrij.

Bij ons kunt u ook terecht indien u uw oude dakgoot wil voorzien van EPDM. Hierdoor gaat uw bestaande goot nog extra jaren mee!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van gas, water, riolering of sanitair? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies