Vloerverwarming en radiatoren

Vloerverwarming/radiatoren

Doublet Service en Onderhoud verzorgt de installatie van vloerverwarming in zowel bestaande woningen en panden als nieuwbouw situaties. Daarnaast installeren en vervangen wij ook hoge temperatuur radiatoren en lage temperatuur radiatoren.

Vloerverwarming

Kies voor een aangename en gelijkmatige manier van verwarmen met vloerverwarming. Met vloerverwarming beschikt u bovendien over een methode om energiezuinig uw woning te verwarmen. Het is zelfs mogelijk om vloerverwarming te benutten om uw woning te koelen in de zomer. Hierdoor is de installatie ook geschikt voor vloer- of plafondkoeling wanneer u uw systeem voorziet van een warmtepomp.

Zelfs in bestaande woningen verzorgen wij de installatie van vloerverwarming. Hierbij implementeren we het systeem door middel van het inslijpen van de vloer. Daarbij heeft u ook de keuze om daarnaast radiatoren te installeren, zodat u de ruimte eventueel sneller op kunt warmen wanneer dat gewenst is.

radiatoren

Hoge en lage temperatuur radiatoren

Wij verzorgen de installatie van zowel hoge als lage temperatuur radiatoren. Wist u dat u kunt besparen met lage temperatuur radiatoren? De installatie van gunstige lage temperatuur convectoren kunnen leiden tot aanzienlijke energiebesparingen. Daarnaast kiest u hiermee ook voor een duurzame energieoplossing.

Regelingen

Om uw installatie nog beter te laten functioneren zorgen wij ook voor het leveren en aanbrengen van een geoptimaliseerde regeling. Zo kunt u per vertrek uw verwarming regelen. Ideaal voor studerende kinderen, of wanneer u bijvoorbeeld een praktijk aan huis heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van vloerverwarming of hoge/lage temperatuur radiatoren? Neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies