Eenmalig onderhoud

Eenmalig onderhoud

Wilt u liever geen abonnement afsluiten? Kies bij Doublet Service en Onderhoud dan voor eenmalig onderhoud. Wanneer u kiest voor eenmalig onderhoud brengen wij uw cv-ketel weer in topconditie. Het is verstandig om uw verwarmingsinstallatie regelmatig te onderhouden, zodat deze optimaal en veilig functioneert en u minder snel last heeft van vervelende storingen.

Het is echter wel belangrijk om het volgende te beseffen: bij cv-ketels waar niet regelmatig onderhoud aan gepleegd is en die wat ouder zijn is er vaak sprake van achterstallig onderhoud. Dat betekent dat er mogelijk ook materialen (pakkingen, onderdelen) vervangen moeten worden om de conditie van uw cv-ketel weer op peil te brengen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Kosten eenmalig onderhoud

Bij Doublet Service en Onderhoud betaalt u voor eenmalig onderhoud een bedrag van € 112,50. Dit bedrag is inclusief BTW, arbeidsloon en voorrijkosten, maar exclusief materialen.

Serviceabonnementen

U kunt bij ons ook serviceabonnementen afsluiten. Daarmee krijgt u regelmatig onderhoud en blijft uw cv-ketel in optimale conditie. Afhankelijk van het gekozen abonnement krijgt u daar ook een storingsservice bij. Wanneer u last heeft van een storing zijn wij binnen 24 uur bij u en meestal zelfs al binnen 4 uur. Meer weten over de verschillende abonnementen? Bekijk nu onze pagina serviceabonnementen voor meer informatie.

Eenmalig onderhoud bij Doublet Service en Onderhoud

Wilt u gebruik maken van onze diensten rondom eenmalig onderhoud? Wij zijn u graag van dienst! Neem nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies