Verwarming

Verwarming

Verwarming

Voor optimaal wooncomfort is het belangrijk dat uw verwarming volledig naar wens functioneert. Doublet Service en Onderhoud levert in de regio en wijde omgeving van Doetinchem, Lochem en Zutphen diverse diensten rondom verwarmingsinstallaties. Hierbij kunt u zowel voor onderhoud als volledige installaties bij ons terecht. Zelfs het huren van een cv-ketel behoort tot de mogelijkheden! Wat uw wens ook is, wij zorgen ervoor dat u er snel weer warm bij zit!

IMG_201911061 small

Overzicht verwarming diensten

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Het vervangen, plaatsen of huren van cv-ketels
  • Onderhoud aan elk merk en type cv-ketel
  • De volledige installatie van vloerverwarming
  • Plafondverwarming en plafondkoeling
  • Hoge of lage temperatuur radiatoren
  • Infraroodverwarming
  • Verwarming (en koeling) door middel van warmtepompsystemen

Bekijk voor meer informatie ook onze pagina’s voor service en onderhoud, eenmalig onderhoud en serviceabonnementen. Meer weten over het huren van cv-ketels? Bekijk dan onze cv-ketels pagina voor informatie over de mogelijkheden en voordelen!

Verwarming bij Doublet Service en Onderhoud

Uw verwarming is optimaal geregeld dankzij Doublet Service en Onderhoud. Wij kunnen uit de voeten met elk merk en model cv-ketel en gaan altijd goed voorbereid op pad. Dankzij de beschikbaarheid van de juiste materialen en goed gevulde servicekoffers kunnen onze monteurs u snel de juiste hulp bieden.

Naast traditionele installaties hebben wij ook meer dan voldoende kennis en ervaring rondom duurzame verwarmingsoplossingen. Daarbij staat eerlijk advies en service centraal. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met u zorgen we ervoor dat er altijd een passende oplossing gevonden wordt, die perfect aansluit op uw woonwensen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden rondom verwarming, cv-ketels en verwarmingsinstallaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies